Ik reis alleen – Samuel Bjork

ik reis alleenIk reis alleen is het razend spannende thrillerfenomeen van de Noorse schrijver Samuel Bjørk, over inspecteur Holger Munch en zijn collega Mia Krüger.

Op het Noorse platteland wordt een zesjarig meisje gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een boom. Ze draagt vreemde poppenkleren en er hangt een vliegtuiglabel om haar nek met de tekst IK REIS ALLEEN.
Na een intern onderzoek werd inspecteur Holger Munchs speciale onderzoeksteam opgeheven en werd hij overgeplaatst naar een regionaal politiebureau. Maar als het land wordt geteisterd door een sluwe moordenaar, wordt het team weer tot leven gewekt. Munchs prioriteit is om zijn beste onderzoeker, de extreem getalenteerde maar depressieve Mia Krüger, uit haar zelfgekozen isolement te halen. Dat is echter nog niet zo makkelijk…

Een nieuwe Scandinavische thriller auteur aan het firmament, eigen stijl en toch herkenbaar. Het verhaal draait om het speciale onderzoeksteam geleid door Holger Munchs en waarschijnlijk zal het niet bij dit ene verhaal blijven met deze hoofdrolspelers. Er gebeurt veel en het heeft uiteindelijk allemaal met elkaar te maken, zij het soms zijdelings. Spannend, korte hoofdstukken telkens vanuit een ander perspectief en een groots einde. Verkrijgbaar als eBook, Paperback, Hardcover, Dwarsligger en Luisterboek.  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s