Breekbaar – Lisa Unger

breekbaarMaggie weet niet wat ze hoort als haar man, hoofdrechercheur bij de politie, denkt dat hun zoon Ricky iets met Charlene’s verdwijning te maken kan hebben. Ze probeert hem gerust te stellen door te zeggen dat Ricky ondanks zijn zwarte kleren en tatoeages toch echt een zoon van zijn vader is. Dan beseft ze dat juist dát Jones’ grootste angst is.

Wat houdt haar man voor haar verborgen? Heeft zijn geheim Charlene in gevaar gebracht en Ricky verdacht gemaakt? Kent ze haar man eigenlijk wel? De geheimen rond de verdwijning van een ander meisje, twintig jaar geleden, vormen een bedreiging voor alles wat Maggie lief is. Tegen de zin van velen, die het verleden liever laten rusten, gaat Maggie op zoek naar de waarheid voordat de leugens haar wereld doen instorten.

Het eerste boek dat ik lees van deze Amerikaanse thriller auteur. Het is het eerste deel van een serie boeken dat zich afspeelt in ‘The Hollows’ een fictief klein stadje dichtbij de grote stad New York. Een van de hoofdrolspelers is een psycholoog, mede daardoor zit het verhaal vol met psychologische vraagstukken. Dit geeft het verhaal meer diepgang en spanning en daardoor wil je het boek graag uitlezen ondanks dat de ontknoping niet echt verrassend is. Zeker een aanrader voor personen die zichzelf ook met regelmaat afvragen; Wat als…..?

Paperback         eBook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s