Western Weekend Brummen 2013

Het eerste western weekend van het seizoen zit er weer op. Beetje frisjes en vooral veel wind, maar gelukkig droger dan verwacht en heel gezellig. Bij aankomst donderdagmiddag stond het terrein al behoorlijk vol. Maar het is dan ook hemelvaartdag en dan zijn er meer mensen vrij die op tijd kunnen vertrekken. Gelukkig toch nog een goed plaatsje kunnen krijgen met dank aan het reorganiseren van de “Hoogeveen groep”.

Aangezien dit zoals gezegd het eerste western weekend van het seizoen is, voor veel deelnemers, staat dit vooral in het teken van bijpraten. Naast natuurlijk de schietwedstrijden met als laatste serie altijd de kanonwedstrijd. Daarnaast speciale wedstrijden zals de Whiskey shoot en de salutschoten. Er wordt dan ook dagelijks een prijsuitreiking gehouden, helaas met bekers als prijs, maar ach je kunt niet alles perfect hebben.

Het hele weekend met een groep (Fer, Annemiek, Mark, Mürielle, Gerard, Karin en Jan) samengegeten, donderdag wild zwijn goulash, vrijdag Chilie (met dank aan Annemiek en Jan) en zaterdag BBQ. Dankzij een windscherm en de warmte van de BBQ was het zaterdagavond zelfs redelijk goed vertoeven in de buitenlucht. Maar ook wel lekker om daarna richting saloon te vertrekken om naar de band te luisteren. Goed bandje die lekkere dansbare muziek speelde. Mooi afsluiting van het weekend!

Foto’s via Facebook Rob Duijf

IMG_3144IMG_3195IMG_3207IMG_3221

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.